פגיעה בעור בעקבות שימוש ברט אויט

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/12/2016 | 00:17 | מאת: סמדר

שלום דר מרינה אני בת 40 ושמעתי על היתרונות של רטאויט בקשתי מהרופאה מרחתי פעמיים וקמתי אם אדמומיות כויות ויובש והתכווצות בעור מרחתי רק פעמיים מה שנורא הוא שהאדמומיות חלפה עשיתי את טעות חיי העור שלי נהרס נהיו לי נקבוביות פעורות מה שלא היה אף פעם וחורים בפנים נפגע לי הביטחון סה"כ רציתי לשפר ולרענן את פניי מעט כי אין לי אפשרויות כלכליות ונגרם לי נזק בלתי הפיך רציתי לדעת מה ניתן לעשות איזה טיפול היה לי עור טוב וקלקלתי אותו אל חזור ואיזה פילינג יכול לעזור לי שאחזור לפנים שהיו לי אשמח את עזרתך אני ממש בוכה ומדוכאת איך אפשר לתייעץ עימך ...והאם פילינג שטחי יכול לעזור בבקשה

08/01/2017 | 14:56 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטויט הוא תכשיר רפואי עם עשרות שנות ניסיון קליני. רטויט לא הורס את העור ולא גורם לנקבוביות פעורות, אלא להיפך, משפר את מרקם העור. אבל רטויט בהחלט גורם לגירוי ויובש של העור כשלא משתמשים בו נכון- כמות גדולה מדי, לא מורחים קרם לחות וכו'. ולכן אל תדאגי. תמרחי קרם לחות טוב מספר ימים וכל בתופעות שאת מרגישה, יעלמו. אין צורך בפילינג

מנהל פורום מילוי קמטים