קרם בוטוקס revance וקרם בוטוקס freeze 24/7

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/11/2016 | 22:50 | מאת: רונית

שלום דוקטור מרינה לנדאו שמעתי על קרם בוטוקס אמיתי שמחליף את הבוטוקס המוזרק שנקרא revance. איזו חברה מייצרת את הקרם הזה והאם ניתן להשיגו בארץ. בנוסף ישנו עוד קרם הנקרא freeze 24/7 גם לגביו איזו חברה מייצרת אותו והיכן ניתן להשיגו בארץ אשמח לתשובותייך תודה

05/12/2016 | 13:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

נכון להיום, אין קרם בוטוקס. כל הניסינונות לייצר כזה ככשלו. מולקולת בוטוקס גדולה ולא חודרת דרך העור. הקרמים המצוים בשוק חסרי פיעלות של בוטוקס. תחשבי לרגע- כשהרופא מזריק בוטוקס הוא חייב לדייק במילימטרים כדי לא להחליש את השריר הלא נכון. אם הקרם היה באמת מדמה פעולה של בוטוקס, אעך אפשר היה למרוח אותו כמו קרם רגיל ולהחליש רק את השרירים הנכונים?

מנהל פורום מילוי קמטים