משחת הידרוקינון לבנה שהפכה לחומה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/10/2016 | 06:58 | מאת: רונית

ד"ר לנדאו, שלום רב, אני משתמשת במשחת הידרוקינון, שרכשתי במרפאתך והיא מצויינת. מעלימה כתמים ואף קמטוטים עדינים. לאחרונה, שמתי לב, כי המשחה, המצויה במיכל קטן לחיץ, שינתה את צבעה והפכה לחומה. האם ניתן להשתמש בה? תודה רבה על תשובתך, רונית.

20/10/2016 | 08:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שינוי בצבע התכשיר לחום מצביע על התחמצנות שמביאה לירידה ביעילות. זה קורה לרוב בגלל שהית התכשיר בתנאים לא נאותים, כמו חום או פשוט כי עבר זמן רב מרגע הרקיחה. ממליצה שתפי למראפה (אשפר טלפונית)

מנהל פורום מילוי קמטים