כהויות מתחת לעינים לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/09/2016 | 18:40 | מאת: דורית

שלום, לפני יותר מחודשיים עשיתי ניתוח באף. לאחר הניתוח סבלתי משטפי דם באיזור העיניים . שטפי הדם היו גדולים ונעלמו לאחר זמן רב כחודש. לצערי היום נוצרו שני כתמים שחורים מתחת לעיניים . רופא לכלי דם שהייתי אצלו אבחן שאלו אינם שטפי דם אלא שאריות דם שיצרו כתמים על הפנים. מה ניתן לעשות? דורית

25/09/2016 | 21:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סו כנרטה שקיעת המוסידרין- תוצר פירוק של המוגלובין לאחר שטפי דם. מתבטא בכתמים שחורים אפורים. לוקח זמן רב אך נעלם בסוף.

מנהל פורום מילוי קמטים