מזרק בוטוקס אחד לאזור המצח

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/09/2016 | 21:26 | מאת: לינדה

ד"ר לנדאו שלום רב, הוזרק לי מזרק אחד לאזור המצח בצורת מניפה, האם זה מספיק? קיים בעיקר קמט מאורך באמצע המצח. אם לא נראה שינוי לאחר 14 ימים יש צורך לחזור לביקורת ולהזריק מזרק נוסף - האם זו עלות נוספת או שמא מדובר בתיקון של הטיפול במזרק הראשון שלא צלח...? לינדה.

20/09/2016 | 12:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בוטוקס לא נמדד במזרקים אלא ביחידות של החומר הפעיל. הרופא מזריק את מספר היחידות שלהערכתו יתנו מענה לבעיה של הפצינטית. כשהתגובה לטיפול אינה מספקת (אחרי שבועיים אמורה להיות תוצאה מלאה)- קיימות מספר אפשרויות, שהשכיחות ביניהן- כמות לא מספקת או צורך במילוי הקמט על ידי חומצה היאלורונית נוסף לבוטוקס. לגבי שאלתך האם זה נחשב לתיקון ומחייב תשלום נוסף- לכל רופא מדיניות משלו. אני לא נוהגת לגבות תשלום נוסף על תיקונים

מנהל פורום מילוי קמטים