מילוי שקעים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/09/2016 | 12:13 | מאת: ר2

שלום רב, לפני חמישה חודשים ביצעתי מילוי שקעים מסוג בולטרו חצי סי סי בכל עין. עין אחת נראת בסדר מלבד פסים דקים כחולים מסביב ואחת נפוחה עם פס כחול. הרופאה אמרה שיש לי צד אחת בפנים שהספיגה בו יותר איטית ולא כדאי להמיס. ממה שקראתי מדובר כנראה בחומר עם קישוריות לא מספיק טובה וגם הזרקה שיטחית שגרמה לתוצאות הללו. מה נכון לעשות? אמרו לי שההמסה גורמת למראה נוראי בעין. האם ניתן להמסיר רק מעט כדי להקל על הבצקת? האם כל הסיפור הזה לא יגרום לקמטים או להיזדקנות האזור? תודה מראש על המענה .

11/09/2016 | 12:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי לא אוכל להתיחס בתשובתי ספציפית למקרה שלך, כי לא ברור לי ממה שכתבת אם הבעיה היא היעלמות מהירה של החומר מצד אחד או בליטות יתר של החומר מהצד השני. בכל מקרה אם הבליטות של החומר היא שמפריעה לך, ניתן בהחלט להמיסו ולהחזיר את העין למראה שהיה לפני ההזרקה.

מנהל פורום מילוי קמטים