חומר מילוי ללחיים ........

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/08/2016 | 10:40 | מאת: שיר

שלום. בת 42. נוצר לי שקע באיזור עצם הלחי, קצת מתחת לעין...כנראה שומן פשוט נפל לו...יש לי לחיים שמנות באופן כללי... האם חומר המילוי לשקע זה יכול להתאים למילוי שפתיים? או להיפך? חומר של שפתיים לשקע בלחי? ואם זה סטילאז'-איזה סוג יתאים? תודה רבה רבה.

07/08/2016 | 13:28 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי התיאור שלך ומבלי לראות את פנייך, קרוב לודאי חומצה היאלורונחת אכן יכולה להוות פיתרון לבעיתך.

07/08/2016 | 18:43 | מאת: שיר

תודה. התכוונתי לשאול האם אותה סמיכות של חומר יכולה להתאים גם ללחי וגם לשפתיים...או שאני צריכה חומרים שונים?

מנהל פורום מילוי קמטים