חומצה היאלורנית המסה ודיאטה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/08/2016 | 12:27 | מאת: יונית

שלום דר מרינה היקרה בת 37 רציתי לדעת ומקווה שתדעי לענות לי על כך, אם הזרקתי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים וזה גם קצת על הלחי שקרובה לאף (כלומר מתחת לעיניים וקצת למטה מזה) לי נראה שזה קצת יותר מידי בצד אחד, שאלתי היא, אם אני רוצה להמיס אפשר גם אם עבר קצת זמן של חצי שנה מאז ההזרקה? שאלה נוספת, אם אני עושה דיאטה קטנה של 2-3 קג שרוצה להוריד האם זה בעייתי כשיש חומצה היאלרונית בפנים ובפרט מה שתיארתי לך או שהשומן יירד שם בהדרגה כמו בכל חלקי הפנים ובכלל האם חומצה היאלורונית שהוזרקה מושפעת מדיאטה? תודה מראש

07/08/2016 | 13:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דיאטה לא משפיע על חומצה היאלורונית. חומצה היאלורונית ניתנת להמסה מרגע הזרקתה על שנעלמת מהפנים, כלומר ניתן להמיס אותה גפ חודשים לאחר הזרקתה.

מנהל פורום מילוי קמטים