צלקות שקועות וכתמים לאחר רואקוטן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/07/2016 | 17:47 | מאת: שני

שלום ד"ר, לאחר טיפול של חצי שנה ברואקוטן במינון של 20 מ"ג ליום נותרו בפניי צלקות אקנה, חלקן שקועות וחלקן מופיעות ככתמים אדומים. רציתי לשאול האם טיפול בלייזר יעזור לשתי התופעות הנ"ל? תודה רבה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

ראשית- הצלקות נובעות מהאקנה ולא מהרואקוטן. שנית- לא ניתן למחוק צלקות. לצערי, זה משהו שילווה אותך כל החיים. נכון, להיום קיימות מספר שיטות לטשטש את הצלקות, לייזר היא אחת מהן.

מנהל פורום מילוי קמטים