שאלות שמבלבלות אותי לגבי חוטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/07/2016 | 12:39 | מאת: לין

שלום לך ד'ר, יש לי נפילה קלה באזור הלסת ועור רפוי בצוואר (גיל 49). האם במקרה כזה חוטים יכולים להתאים ואיזה חוטים מומלצים? לא הייתי רוצה לעשות משהו קבוע. מה שמאוד מטריד ומבלבל אותי הוא שלא ניתן להבין כמה זמן טיפול כזה מחזיק . רופא מסוים שאיתו דיברתי אמר שהתוצא היפה רק לחודשיים. רופא אחר אמר שנה וחצי ואחר אמר שלוש... וזה מהותי. אודה לך מאוד על תשובה מפורטת ככל שניתן.

25/07/2016 | 11:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי יניסיון שלי של עבודה עם חוטים נספגים בחלק התחתון של הפנים- התוצאה נשארת כשנה. היא משתבחת ומתארכת בטיפולים חוזרים (בדיוק כמו עם חומר מילוי)

מנהל פורום מילוי קמטים