מילוי קמטים ע"י חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/07/2016 | 12:07 | מאת: ברכה

מה הכי מתאים למילוי קמטים באיזור המריונטות,משני צידי הפה? ומה הסיכונים?

לקריאה נוספת והעמקה

תלי בחומרה של המריונטות ובצורת הפנים שלך. אם יש לך פנים כבדות ומריונטות משמעותיתו, לכי על ניתוח הרמת פנים או חוטים. אם המריונות לא עמוקות והפנים לא כבדות, כדאי להתחיל בחומצה היאלרונית.

מנהל פורום מילוי קמטים