תופעות לאחר הזרקת חומצה היאלרונית מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/07/2016 | 19:36 | מאת: אינית

שלום רב, לפני 3 ימים עברתי הזרקות של חומצה היאלרונית למילוי שקעים מתחת לעיניים. צמוד לעפעף בעין אחת היתה לי צלקת מניות שעברתי לפני מס שנים. היום 3 ימים אחרי יש לי טיפה נפיחות שטפי דם, והצלקת שהיתה צמודה לעפעף התחתון ירדה למטה יותר לכוון הלחי והפכה בולטת יותר. שאלתי היא, האם הצלקת תחזור למקומה לאחר שהנפילות תרד וכמה זמן בערך לוקח לשטפי דם להחלים. תודה מראש,

10/07/2016 | 12:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

3 ימים לאחר ההזרקה זה לא שמן מתאים להעריך את התוצאות. יש להמתין כשבועיים עד שכל התופעות שההזרקה גורמת, כגון נפיחות, בצקת, שטפי דם, נעלמות. רק אז צוכלי לראות את הפוצאה הסופית.

מנהל פורום מילוי קמטים