רטין a לאחר הזרקת חומצה היאלרונית ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/05/2016 | 10:36 | מאת: יוני

בהמשך לשאלתי, האם את ממליצה על שימוש בקרם על בסיס רטין a לאחר הזרקת חומצה היאחרונית ? אם כן, כמה זמן לאחר ההזרקה אפשר להתחיל? המטרה היא שיפור מראה העור וטיפול בקמטים שטחיים . ובכלל איזה קרמים כדאי להשתמש לאחר הזרקת החומצה? שאלה נוספת - מניסיונך זמן ממועד הזרקת רסטילן חוזרים מטופלים לצורך חיזוק הטיפול , שהרי ידוע שהחומצה נספגת בעור באופן הדרגתי - האם זה תלוי רצונו של המטופל? האם יש מקרים שכבר אחרי מספר חודשים צריך להזריק זריקה נוספת לצורך שימור התוצאה שהייתה לכתחילה ? תודה מראש על התייחסותך המעמיקה

09/05/2016 | 02:11 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה לחדש שימוש ברטין A יום לאחר הזרקת חומצה היאלרוונית. ניתן להשתמש בכל קרם לחות לאחר ההזרקה. ירידה באיכות התוצאות לאחר ההזרקה היא הדרגתית ואני מציעה לחזטר לטיפול כשאת מרגישה שאיכות התוצאות אינה מספקת יותר מבחינתך. זה הקריטריון היחיד.

מנהל פורום מילוי קמטים