(שאלה אחרונה לא הצלחתי להוסיף לקודם( רולר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/04/2016 | 07:33 | מאת: יוני

הבנתי שזה לא חכם להזמין את הסרום שלהם מחול שהוא בלי פיקוח את יכולה להמליץ על סרום לשימוש אחרי הדרמה רולר ? אני ישתמש בשביל לטשטש צלקות קלות של אקנה וסימנים אדודמים מהם ואני מתלבט מאיפה לקנות את הדרמה רולר אני משאר שיש כל מיני חיקוים מחומרים פחות טובים.. מצאתי אתר של KAERUS beauty יש להם מחיר טוב היא בסדר ? אם לא אשמח לדעת מאיפה להזמין תודה רבה רבה ושיהיה חג שמח !!!!

01/05/2016 | 12:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה על שימוש בקרפ על בסיס רטין A, אותו ניתן לקבל במרשם מרופא עור. לגבי רכישת רולר- כדאי לקנות "פנים מול פנים". אתה יכול לרכוש אצלנו או בכל מראפה אחרת שמוכרת.

מנהל פורום מילוי קמטים