חומצה היאלורונית למילוי לחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/04/2016 | 15:13 | מאת: לילית

צהריים טובים ד"ר, יש לי שאלה וראיתי שמישהי שאלה דומה בנושא, אך אהיה נקודתית על העניין הספציפי שלי. אתמול הייתי אצל פלסטיקאי מאוד נודע. יש לי שקעים בינוניים במיוחד בלחיים, הסברתי לרופא כי אינני מעוניינת בלחיים תפוחים, אלא רק במילוי עדין נקודתי לשקעים הקטנים בלחי. ולכן הציע לי הרופא למלא בפרלן. הזרקנו מזרק פרלן אחד שהספיק לנו למעט בלחיים, ובקמט אף פה וקצת במריונט של צד אחד (לזכות הרופא אציין כי התעקש עימי רק על מעט חומר ואכן התוצאה מדברת בעד עצמה. ראיתי סרטוני יוטיוב ואכן הרבה רופאים נחשבים בעולם כן מזריקים פרלן למילוי לחיים, אך חברה אמרה לי ששמעה כי פרלן בכלל לא מתאים לשקעים בלחיים. וכבר הזרקתי ומרוצה דווקא, אך לחוצה ממה שהחברה אמרה.ד"ר, האם פרלן מתאים ללחי או שטעיתי ועכשיו יש לי בלחיים חומר לא מתאים? אני ממש לחוצה מהעניין אגב, האם בימים הבאים לאחר ההזרקה של הפרלן, העור נמתח ומתמלא עוד ומקבל נפח נוסף עקב ספיחת נוזלים, או דווקא ההיפך ויורד נפח בימים הבאים לאחר ההזרקה?

19/04/2016 | 14:28 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הסירי דאגה מלבך- פרלן הוא חומר מעולה למילוי שקעים בלחיים. הוא אכן סופח מים והתוצאה עוד תשתפר.

מנהל פורום מילוי קמטים