חומצה היאלרונית - אסתליס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/04/2016 | 07:51 | מאת: אפי

לפני שנה הזריקו לי, לשקעי העיניים בסה"כ 0.5 CC חומר מסוג אסתליס (בלוטרו באלאנס) כיום, אני מעוניינת למלא את שקעי העיניים ונאמר לי שאם הזרקתי מסוג החומר הזה אז אצטרך להמשיך להזריק רק מהחומר הזה. בנוסף אמרו לי שהחומר הזה לא ממש טוב ויש חומרים טובים יותר. יש אפשרות להמיס את שארית החומר שנשאר לי ואח"כ למלא בחומר טוב יותר? אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. האם יש טיפול/ניתוח למלא את השקעים לצמיתות? מה את ממליצה לי לעשות ?

19/04/2016 | 14:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אסטליס הוא חומר טוב ואת יכולה להמשיך איתו. הור משווק נכון להיום תחת השם בלוטרו. את לא צריכה להמיס אותו. ניתן כמובן להמשיך הזרקות עם כל סוג אחר של חוצמצה היאלורונית.

מנהל פורום מילוי קמטים