הזרקות ורואקוטן תיקון

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/04/2016 | 17:22 | מאת: מיטל

ד"ר שלום רב, רצ"ב שאלתי בה רשמתי בטעות מינון של 3 כדורים ביום המינון הנכון הוא 1 כדור כל יום (20 מ"ג ביום כל יום) תכננתי למלא בחומצה היאלורונית את איזור המריונטות והקמט בין האף לשפה וקצת את איזור הלחיים. בפגישה אצל מומחה לרפואת עור, המליץ לי להתחיל ראוקוטן 20 מ"ג ( 1 כדור ביום) ושילב עם הטיפול משחת המכילה רטין a. תקופת הנטילה תימשך שנה. אני ממש רוצה וזקוקה להזרקות חומרי המילוי. וברור שבמהלך הנטילה אסור להזריק. לפיכך, ברצוני לדעת האם מותר להזריק ראשית את חומרי המילוי בקמט אף שפה - מריונטות ומעט מילוי לחיים ורק לאחר ההזרקות להתחיל מייד ליטול ראוקוטן. ואם כן, מתי הכי בטוח מיום ההזרקות להתחיל ליטול את הראוקוטן. שאלה נוספת, האם הראוקוטן משפר ולו במעט את טקסטורת העור מבחינת הצלקות והחורים?

19/04/2016 | 14:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הנושא של טיפולים תחת רואקוטן נמצא בויכוח. במנון של 20 מג' ליום רואקוטן, אינני רואה שום בעיתיות בהזרקות. בכל מקרה את יכולה לעבור הזרקות ואז להתחיל את הטיפול ברואקוטן

מנהל פורום מילוי קמטים