שאלה לגבי פילינג בהתזה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/04/2016 | 17:05 | מאת: ליאור

שלום, אני בת 36, בעלת עור מעורב עם נטייה לפצעונים הורמונאליים ומעט פיגמנטציה, כמו כן העור נראה דהוי ולא אחיד וקורן. ראיתי באתר שלך הצעה לטיפול בפילינג בהתזה, האם טיפול זה מומלץ לפי מה שתיארתי? בנוסף, בצידי הקרקפת יש לי ממש קרחות ולעיתים מופיעים גם פצעים אדומים. מה יכולה להיות הסיבה? אני לא בטוחה שזו סבוריאה כי אין לי במקום אחר בגוף, האם יכול להיות קשר למתח? תודה, ליאור

07/04/2016 | 09:22 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פילינג בהתזה הוא תירגום של intrafollicular infusion- טכנולוגיה שבה אנחנו משתמשים לטיפול במלזמה שהיא פיגמנטציה הורמונלית בנשים צעירות. לפי מה שאת מתארת, את סובלת מאקנה וממחלה דומה לאקנה בקרקפת. את צריכה טיפ]ול תרופתי על ידי רופא עור ורק אחר כך טיפול בפיגמנטציה תגובתית בפנים.

מנהל פורום מילוי קמטים