דרמה רולר וקרם

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

02/04/2016 | 16:58 | מאת: טליל

שלום, מראש יש לי כמה שאלות אך כולן דיי קשורות, רציתי לדעת בבקשה, אני בת 36 יש לי קרם אדפרין שרוצה להשתמש בו לשיפור מראה האם אני יכולה גם לקנות רולר ולהשתמש איתו או לא חייב? את זה אני שואלת בתור אחת שרק תתחיל להשתמש גם בקרם וגם ברולר הזה שאני רואה שכתבו לך עליו פה מה את אומרת? האם את ממליצה על רולר בכלל הוא אפקטיבי?

07/04/2016 | 09:29 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

יעילות של דרמרולר מוכחת באנספור מחקרים רפואיים. עקרונית, רטין A חודר טוב לעור גם ללא דרמרולר. אין מניעה להשתמש בשניהם יחד, כדי להנות מאפקטים חיוביים של כח אחד מהם על העור. אל תשכחי למרוח בבוקר מסנן קרינה

מנהל פורום מילוי קמטים