טיפול בלייזר או גלי רדיו לפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/02/2016 | 19:30 | מאת: יעל

שלום, רציתי לשאול האם המכשיר עושה גם טיפול בלייזר וגם ברדיו או שאלו שני מכשירים שונים? שאלה שניה: יש לי עור לא יפה מגוגר לא חלק ויבש..בלחי אחת טיפה פגמנטציה או שאלו אולי צלקות אקנה אדמות מתחת לעור אבל המון שנים. למרות שמעולם לא היה לי אקנה עם חצקונים וחורים. האם טיפול בלייזר/ רדיו יכול להחליק את העור? לטפל בפגמנטציה? ולהצעיר את העור? האם העלות היא לסדרה של טיפולים? איזה טיפול צריך גלי רדיו או פגמנטציה?

01/03/2016 | 12:08 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

גלי רדיו ולייזר זה שני מכשירים שונים. לייזר-יש כמה עשרות טכנולוגיות, כמה עשרות סוגי מכשירים. פצעי אקנה עמוקים לא נראים על פני העור, אך הם אלה שמצטלקים. צלקות אקנה אינן ניתנות למחקיה, אך יתכן ומדובר במקרה שלך בסימנים פוסט אקנה, שבהם כן ניתן לטפל. תצטרכי לקבל יעוץ ישיר ולא מעל דפי פורום, שמאפשרים יעוץ כללי בלבד.

מנהל פורום מילוי קמטים