שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/02/2016 | 22:48 | מאת: נטשה

דר מרינה שלום,אני בת 42 ולפני כ10 חודשים עברתי ניתוח עפעפים תחתונות .לצערי לא היה הרבה שיפור .הם קיים טיפול אחר ל"שקיות" מתחת לעיניים,כמו הזרקות או שצריך לעבור שוב ניתוח?

15/02/2016 | 09:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קיימות מספר גישות טיפולים לשקיות מתחת לעיניים. כשמדובר בשקיות משמעותיות של שומן עם או ללא עודף משמעותי של עור, הטיפול המועדף הוא אכן ניתוחי. כשמדובר בעודפים לא גדולים, הזרקה של חומר מילוי ידולה לשפר את המצב. היות ואת כבר עברת ניתוח, קשה מאוד לענות על שאלתך מבלי לראות אותך. אולי הציפיות שלך גבוהות מדי? ואולי מעט חומצה היאלורונות יכולה לתת שיפור נוסף?

מנהל פורום מילוי קמטים