בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/07/2015 | 13:45 | מאת: איילת

היי תודה על המענה אך משהו לא ברור לי. בכל מקום אפשרי לרבות מאמרים מחו"ל מוסבר שלייזר ארביום הוא הלייזר החזק בעוצמתו לאחר הc02 (שיותר מסוכן ויותר זמן החלמה) וגם יש תמונות לפני אחרי של אנשים עם חורים - אז בעצם זו הטעייה? הרופא הסביר לי שלייזר 1540 למשל כלל לא מתאים לעור שלי ושאזדקק לסדרה בת 5 - 6 טיפולים ושעם הלייזר ארביום יהיה שיפור פלאים בכל מרקם העור. צבע העור שלי הוא מוקה. לעניות דעתך ומניסיונך 5 - 6 טיפולים עם הארביום (אם אני לא טועה בשילוב קרם שהוא רושם לי ) לא יחוללו שינוי בצלקות, חורים, קמטוטים, מיצוק ופיגמנטציה, כי שוב בכל הכתבות רשום שהארביום וה co2 מחוללים שינויים רציניים (להבדיל משינויים קלים לאחר טיפולי רדיו למשל) - רק שההבדל שבמה שניתן להשיג ב 2 טיפולי co2 יהיה צורך בכ - 5 טיפולי ארביום ? שוב תודה רבה רבה

01/07/2015 | 14:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

עומק החדירה של קרן ארביום הוא שטחי, בעוד שהצלקות הן פתולוגיה עמוקה. אפילו לייזר CO@ שהלדירה שלו עמוקה בהרבה אינו מצליח להעלים צלקות. גם אם תעשי את הטיפול 5 פעמים, הוא לא יגיע לעומק של הצלקות. אם את לא מצפה להיעלמות הצלקות, את בהחלט יכולה ללכת על הטיפול.

מנהל פורום מילוי קמטים