שמן גזר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/03/2015 | 18:41 | מאת: יעל

שלום ד"ר, רציתי בבקשה לברר: האם שמן גזר באמת יעיל להאצת בזמן שבו משתזפים? אני יודעת ששיזוף מסוכן, אבל לאחר שנים שאני עובדת מהבית ולא נחשפת לשמש ולבנה כמו שילגיה, ואנשים מעירים לי שאני נראית חיוורת וחולה, החלטתי להשתף ממש מעט. על מנת לא להיות לגמרי לבנה. יש לי מרפסת שמש וחשבתי לשבת חצי שעה ביום עם מקדם הגנה רק בהחלה, ואחר כך פעם בשבוע. תודה מראש

22/03/2015 | 11:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מקווה שברור לך שבתור רופאת עור, אין מצב שבו אמליץ על שיזוף. אם את רוצה צבע שזוף של העור, תקני קרם לשיזוף ללא שמש. את מורחת אותו לאחר מקלחת, וגון העור הופך שזוף יותר. זה יעיל ובטוח. ניתן לקנות בכל פארם.

מנהל פורום מילוי קמטים