מילוי באזור הלסת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/01/2015 | 18:20 | מאת: גל

שלום ד"ר מרינה. ראשית אני רוצה לומר שאני מאוד נהנית מהפורום ומהסיוע המקצועי המהיר הרציני והמכבד שלך! שאלתי- לגבי נפילה (קלה) באזור הלסת, הסנטר, ואיבוד נפח בלחיים. האם למילוי בחומצה הילארונית יש תוצאות טובות ויפות? כמו כן האם נכון שהחומצה מעודדת יצירת קולגן? תודה רבה בת 46.

17/01/2015 | 18:57 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תודה בהחלט. אלה האזורים שחומצה היאלורונית פותרת בצורה טובה מאוד. מחקרים מראים שחומצה היאלורנית מצולבת כפי שקיימת בחומרי מילוי, אכן מעודדת יצירת קולגן

מנהל פורום מילוי קמטים