הזרקת שומן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/12/2014 | 11:44 | מאת: שרה

שלום מרינה- תשובתך נותנת לי מענה חלקי ותודה לך על כך. מלבד קמטוטים מסביב לפה יש לי גם 2 חריצים עמוקים שהולכים משתי קצוות הפה כלפי מטה (ונותנים הבעת מרירות), ו2 שקעים- לא עמוקים במיוחד- מהאף לפה שפחות מטרידים אותי. מה הפתרון האופטימלי- מילוי בשומן? מתיחה? או לא זה ולא זה. הרבה תודה.

15/12/2014 | 09:57 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הפיתרון הכי יעיל לקמטי מריונטה (מזוית הפה לסנטר) זה היתוח הרמת פנים. אם המימצאים עדין לא מאוד חמורים ו.או את נרתעת מהניתוח, ניתן לשלשב חוטים נספגים עם חומר מילוי שנותנים תוצאה לא רעה בדך כלל.

מנהל פורום מילוי קמטים