קמטוטים במצח

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/12/2014 | 14:38 | מאת: יעל

שלום, אני בת 31 ולאחרונה הופיעו לי שני קווים באורך כל כ- 5 סנטימטרים במצח שהם בעצם קמטים אבל לא עמוקים. הקמטים האלה הם קבועים ולא משתנים בעקבות הבעה, ויש לציין שאין לי בפנים את העניין שבהבעות מסויימות יש קמטי הבעה במצח(מה שבוטוקוס מעלים) ובהבעות מסויימות לא. הקמטים פשוט קבועים. רק כשאני עושה הבעה לא טיבעית ומסתכלת ממש גבוה ומרימה גבות באופן מאולץ ולא טיבעי,אני רואה יותר קימטי הבעה במצח, אבל זאת הבעה שאני כמעט ולא משתמשת בה. רציתי בבקשה לברר: האם בגיל 31 זה לא נפוץ לראות כבר שני קמטים קבועים במצח? והאם ניתן למלא אותם בחומצה הילרונית? אלה קמטים שאם מתקרבים ממש לפנים אז רק רואים אותם. תודה מראש

09/12/2014 | 08:42 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אלה קמטי מימיקה זה הגיל שהם מופיעים הטיפול על ידי הזרקת בוטוקס אם לא מטפלים, הם הולכחים ןמעמיקים

09/12/2014 | 08:43 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אלה קמטי מימיקה זה הגיל שהם מופיעים הטיפול על ידי הזרקת בוטוקס אם לא מטפלים, הם הולכים ןמעמיקים

מנהל פורום מילוי קמטים