עור אדום ובוער כתוצאה מהמשחה 8%

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

02/11/2014 | 12:06 | מאת: חן

שלום דר' רכשתי את המשחה שלך בהמלצתך של 8% - אני כולי אדומה והעור בוער. שמתי מעט בערב - למחרת לא מרחתי על מנת לתת לעור לנוח. האם התגובה הגיונית ונכונה או שמה אני אלרגית? מהם החומרים הפעילים במשחה הזו? תודה לתשובתך אודה בהקדם על מנת לדעת אם להמשיך או להפסיק.

11/11/2014 | 09:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כדאי שתקראי שוב את ההוראות הכתובות. הכמות שאת אמורה למרוח על כל הפנים היא גרגר של אורז. לפי התיאור שלך, מרחת כמות גדולה מדי. ממליצה שתמתיני כמה ימים ואז תחדשי את המריחה תוך הקפדה מדויקת על הוראות מריחה

מנהל פורום מילוי קמטים