שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/10/2014 | 11:11 | מאת: ליאת

שלום דר, אשמח לדעת אני בת 30 סיימתי טיפול ברואקוטן במינון נמוך של 40 מג בשבוע, הטיפול הסתיים לפני כחודשיים וכעת העור שוב שומני והחלו לצאת שוב פצעים. הבנתי שיש משחה שמקבילה לרואקוטן? אשמח לדעת האם היא מומלצת ומה שמה? והאם גם אותה יש להפסיק כחודש לפני תכנון הריון? שאלה נוספת ואולי קצת מוזרה, אומרים שמשחת שיניים עוזרת בייבוש הפצעים? האם זה נכון והאם יש סיכון בלמרוח משחת שיניים על הפצעון?

18/10/2014 | 20:40 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בארץ יש שתי תרופות רשומות: רואקוטן וקורטן. אולי את מתכוונת לרטין A למריחה, בכל מקרה את צריכה מרשם ולכן עליך לפנות לרופא עור. לגבי משחת שיניים- יש כנראה משהו בכך, אך אין היום תכשיר יעודי שמבוסס מרכיבים פעילים. אני לא ממליצה לעשות ניסויים על העור, זה יכול להיגמר רע.

מנהל פורום מילוי קמטים