דרמרולר לשימוש ביתי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/10/2014 | 17:14 | מאת: מוריה

שלום דר מקריאה בפורום הבנתי שאת ממליצה על שימוש ביתי בדרמה רולר. לעור הסובל מצלקות אקנה על איזה אורך של מחטים היית ממליצה? האם זה משפר את נראה העור? מחיפוש באינטרנט ראיתי שיש כל מיני סוגים ומפחדת ליפול על חיקוי תוכלי בבקשה להמליץ על שם של חברה או סוג מסויים של דרמה רולר? חג שמח ותודה חזור

18/10/2014 | 20:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לשימוש ביתי אורך המחטים- שלא יעבור 0.5 ממ'. יותר מזה יגרום לדימום ויש סכנת זיהום. לגבי הסוג- חשוב שיהיו מחטים טובות, חדות ואמינות. לא יודעת לחמליץ על שמות של חברות- אחת הטובות, נקראת דונג בנג מקוראה

מנהל פורום מילוי קמטים