ספיגת חומזה הלאורונית במהירות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/05/2014 | 14:40 | מאת: רוית

שלום, במשך שנה עברתי 3 פעמים הזקות חומצה הלאורנית של ג'ובידרם אשר נספגו תוך חודשיים. אנ פשוט מתוסכלת מהמצב... האם שמעת על דבר כזה...שהגוף מפרק כל כך מהר את החומצה? ואם כן על איזה חומר אחר את ממליצה למילוי אשר יחזיק אצלי מעמד... את ההזרק עברתי בפנים בצידי האף עד השפתיים. אשמח לתשובה

19/05/2014 | 09:04 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

יש כמובן הבדלים במהירות הפירוק של חומרים ביולוגיים על ידי אנשים שונים. אני ממליצה להחליף ג'ובידרם לחומר מילוי של חברה אחרת- זה כמו להחליף אקמול לאופטלגין, כשכאב הראש לא עובר לאחר אקמול.

מנהל פורום מילוי קמטים