עיצוב לחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/04/2014 | 12:00 | מאת: לימור

אני בת 22 ולא כלכך מרוצה ממבנה הפנים שלי. הייתי רוצה לעשות שינוי שלא יהיה דרמטי ושלא יקנה לי מראה מנותח לאחר התייעצות עם רופא הוצע לי לעשות הזרקה של חומצה הילארונית ללחיים ולסנטר רציתי לשאול אם החומר הזה מומלץ בכלל והאם יש סיכוי שהתוצאות יצאו לא טבעיות? האם יש שיטה טובה יותר להשגת תוצאות טבעיות לשדרוג מבנה הפנים? אשמח לתגובה, תודה

06/04/2014 | 13:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומר מילוי זו השיטה הכי טבעית לשינוי מבנה הפנים ויצירת מבנה הרמוני יותר. יתרונה של חומצה היאלורונית ביכולת להיות מומסת במקרה של האפשרות הלא סבירה שלא תהי מרוצה מהתוצאה.

מנהל פורום מילוי קמטים