מילוי שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/03/2014 | 18:19 | מאת: דנה

לפני 7 חודשים עשיתי מילוי מתחת לעיניים. אחרי הטיפול באמת האיזור היה בהיר יותר היה נפח מתחת לעיניים שמילא לי את השקעים (היו לי שקעים דיי עמוקים וכהות). לפנ כמה זמן התחלתי להרגיש שהשקעים חוזרים אומנם לא באותה רמה שהייתה לפני המילוי אבל כיום הכהות חזרה ויש עיגולים שחורים סביב העין וקצת שקע... האם ניתן להזריק שוב? למה זה קורה? לכמה זמן המילוי היה אמור להחזיק?

24/03/2014 | 13:29 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כמובן שאפשר להזריק שוב זה מחזיק לפחות שנה. זה לא שכל האפקט נעלם ביום אחד אחרי שחולפת שנה. תהליך ההתפרקות של החומר מתחיל ביום שמזריקים אותו, אבל בדרך כלל התוצאה הקוסמטית נשמרת כשנה במצב טוב

מנהל פורום מילוי קמטים