טיפולים אסתטיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/01/2014 | 11:15 | מאת: שירן

היי ד"ר אני בחורה בת 36. לפני מספר ימים הייתי אצל רופא עור מומחה מאחר והתעניינתי במזותרפיה לצוואר כי יש לי מעט קמטוטים בצוואר, הבולטים יותר לעין בעת תנועה, כגון אם מרימה את הראש כלפי מעלה או מדברת וכד' הרופא הסביר כי מזותרפיה לא ממלאת קמטים. אני לא מבינה, מאחר ובכל הסרטונים והסברים על מזותרפיה נטען במפורש כי מחליק קמטוטים עדינים ומתאים לאוכלוסייה צעירה עד גיל 50, אז איך הגיוני שלבחורה בת 36 לא יחליק קמטוטים?. אני חייבת לציין כי כשהצוואר במצב סטטי הוא חלק (מלבד 3 הקמטים הרוחביים שיש אף לילדים קטנים) אך אני ממש מעוניינת דווקא בגיל הצעיר שלי לטפל בצוואר ואף מעוניינת שאת תטפלי בי, כי שמעתי עלייך רק דברים חיוביים (2 חברות טובות מילאו אצלך קמטים בפנים) האם יש דרך יעילה לטיפול בצוואר להחלקת קמטוטים (אגב, ראיתי שכתבת כאן למישהי על רסטילן) אודה לך מקרב לך באם תוכלי להסביר לי באם ואיך ניתן להחליק את קמטוטי הצוואר (שכאמור במצב סטטי אצלי הוא חלק והקמטוטים בו הוא יותר בעת תנועה)

21/01/2014 | 11:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

היית כנראה אצל רופא עור טוב, כי הוא אמר לך את האמת. מזוטרפיה משפרת את איכות העור, אך לא ממלאת קמטים. קמטים בצוואר הן בעיה שאין לה פיתרון טוב. לפי ב0התיאור שלך דווקא טיפול לשיפור האלסטיות במזוטרפיה יכול לתת לפחות פיתרון חלקי

21/01/2014 | 11:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

היית כנראה אצל רופא עור טוב, כי הוא אמר לך את האמת. מזוטרפיה משפרת את איכות העור, אך לא ממלאת קמטים. קמטים בצוואר הן בעיה שאין לה פיתרון טוב. לפי ב0התיאור שלך דווקא טיפול לשיפור האלסטיות במזוטרפיה יכול לתת לפחות פיתרון חלקי

מנהל פורום מילוי קמטים