מילוי קמטים במצח

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/01/2014 | 20:27 | מאת: ענת

שלום רב, הבנתי שיש כמה חומרים בעזרתם ממלאים קמטים- בוטוקס , חומצה הילרונית וכו . רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ומהם תופעות הלוואי לאחר הזרקה כזו במצח ומחירים פחות או יותר.

20/01/2014 | 12:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטים במצח שהם קמטי הבעה מטופלים על ידי טוקסין בוטולינום (בוטוקס או דיספורט) ולא על ידי חומרי מילוי כמו חומצה היאלורונית. הסיבה להיווצרות הקמטים האלה היא תנועת יתר של שרירי ההבעה ולכן הטיפול הוא על יד החלשת הפעולה של שרירי ההבעה במצח. אם הטיפול לא נעשה כהלכה, יכולה להיות צניחה זמנית של הגבות

מנהל פורום מילוי קמטים