תופעות לוואי לאחר הזרקת חו' הילראונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/04/2013 | 10:54 | מאת: שרון

לאחר הזרקת חומצה הילראונית בקמט הבעה בצידי הפה יש נפיחות ומורגש כמו גוש במגע ויש גם תחושה לא נעימה בצד אחד של הפנים. האם זה יעלם? כמה זמן לוקח לחומר להיספג? האם יש חשש לדלקת באזור? באותו מעמד הוזרק בוטוקס בצידי העיניים. אין סימנים אבל יש כאבי ראש במיוחד בצד אחד. אשמח להתיחסותך. איזה כדור מומלץ לקחת?

10/04/2013 | 16:34 | מאת: כרמלה

קחי אדויל וזהו !!!

10/04/2013 | 20:06 | מאת: יולי

מה את מצפה אחרי שדוקרים לך את הפנים שלא יהיו לך סימנים ???!!זה לא דלקת זה נורמלי לגמרי !! אני עוברת הזרקות כל חצי שנה ולפי מה שאת מתארת את במצב נפלא ! כנראה שיש לך רופא מצוין !!!!!

13/04/2013 | 18:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

נפיחות, סימנים, וחבורות כחולות הן תופעות נורמליות וצפויות לאחר הזרקה של חומצה היאלורונית, אשר נמשכות עד שבועיים לאחר ההזרקה בוטוקס בדרך כלל לא גורם תופעות אלה. כאב ראש יכול להופיע למספר ימים לאחר הזרקת בוטוקס.

12/01/2018 | 23:37 | מאת: מירב

ואם לאחר 10 ימים עדיין יש כאב בצד שמאל ברקה ולא עובר גם בלחציה המקום כואב מתחיל להפחיד אותי

מנהל פורום מילוי קמטים