סכנות בהזרקת חומרי מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/03/2009 | 22:47 | מאת: יונה

ד"ר לנדאו שלום, מהם הסכנות בהזרקת חומרי מילוי קמטים ? האם כל אחת יכולה לעשות מילוי קמטים ?

17/03/2009 | 02:03 | מאת: דר' מרינה לנדאו

הסכנות הפוטנציאליות בהזרקת חומרי מילוי מתכלים (אלה שאנחנו משתמשים בהם היום) הן לא רבות. השכיחות שבהן- כאב מקומי, שטף דם (סימן כחול), רגישות ואודם מקומיים - כולם זמניים וחולפים מאליהם. באופן נדיר תוארו תגובות רגישות יתר, אבצסים , גבשושיות, שינוי צבע, נמק של העור. תופעות אלה נדירות ביתר (ברמה של מאמר בעיתון רפואי). חומרי מילוי שזמניים נחשבים לבטוחים מאוד והטיפול בהם קל ונוח.

מנהל פורום מילוי קמטים