השפעה של בוטוקס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/10/2009 | 08:59 | מאת: YN1977

שלום אני בן 32,וסובל מטיקים לעיתים בפנים, ואחרי שנים של ריצות בין רופאים, הגעתי לאיכילוב למרפאת הפרעות תנועה ואחד המומחים המליץ לי על זריקת בוטוקס להורדת הטיקים. שבוע שעבר ביצעתי את הזריקה ומים שבת האחרון התחלתי להרגיש שהצד הימני בפנים, האזור בו ובצעה הזריקה, הפך להיות מורדם וקשה לי לבצע תנועות בסיסיות כמו לפתוח את הפה בצורה מלאה, הדיבור השתנה וקשה יותר לאכול. רציתי לדעת אם התופעה מוכרת, אם היא תחלוף בקרוב או רק בתום השפעת הבוטוקס, שיכולה להסתיים עוד 3 חודשים.... אודה מאוד לשובה תודה ויום טוב

17/10/2009 | 13:51 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בוטוקס מחליש ומשתק שרירים וזו בדיוק התופעה שאתה מתאר. ממליצה שתפנה עוד השבוע לרופא שהזריק לך את התרופה.

מנהל פורום מילוי קמטים