התייעצות
דיון מתוך פורום מילוי קמטים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
הייתי בייעוץ אצל רופא ידוע ובעל שם מצוין . אני רוצה למלא את אזור השפתיים והוא אמר לי שבכדי לאזן וליצור את מראה טוב יותר, כדאי לי לטפל גם קצת במצח. באינסטיקט שלי אני סומכת עליו, אבל אשמח לדעתך. הגיוני?
מה הקשר בין המצח לשפתיים ??? את לא מבינה שבפרופורציה עובדים על כולםםםםםםם !!!???? אין שם רופאים טובים או נחשבים זה מקום גועלי ולא מיקצועי !
מה הקשר איזור השפתיים למצח ?? אם זה לא מפריעה לך הקמטים במצח אז תעשי רק מה שבאמת מפריעה לך
לא מדובר פה באיזון (באמת אין קשר בין גודל וצורת השפתיים וקמטים במצח) אני מניחה שהוא חושב שגם הקמטים שלך במצח זקוקים לטיפול. אני תמיד ממליצה לעשות רק את מה ש"מתחברים" אליו
תודה ד"ר לנדאו. דיברנו והוא הסביר שהמליץ לאזן בין המראה "החלק" שיווצר בשליש התחתון לאזור המקומט מאוד שיישאר בשליש העליון ויהיה מאוד בולט שטיפלתי. צודק. וגב' נורית היקרה, שענתה לי באתר נוסף בשם אחר - כ"כ שקןף שאת לא יודעת על מה את מדברת. זה רופא נהדר ובפרטי היית משלמת הרבה כסף בכדי שיטפל בך....
הייתי ממליצה לך ללכת גם לייעוץ באמריקן לייזר. יש להם מחלקה חדשה יחסית עם צוות מיומן ומקצועי והכי חשוב- הם אמינים שלא מנסים סתם לסחוט כסף. הם יגידו לך בדיוק מה צריך, מה כדאי ואם בכלל..
כל המכונים בארץ : פרופורציה ,רונית רפאל ,אמריקן לייזר ,קר, ועוד מכונים שעובדים שם רופאים ליגה זזזזזזז,אם הרופא טוב או מצוין הוא בטוח לא יעבוד במכון מסחרי שדוחף טיפולים למטרת רווח בלבד ולא לטובת המטופל !!! אני מציעה לכל אחת ללכת לרופא פרטי שיש לו קליניקה פרטית עם המון שנות ניסיון !!!
ולרי - אמריקן לייזר - ממש לא. הם גם התחילו עם טיפולים לפני דקה וחצי. לא הייתי שומכת עליהם. לגבי העניין של רופאים (מה שמיטל כתבה) זה ממש לא נכון כי יש לרופאים עוד שיקולים. עובדה שפרופ, וכסלר למשל, תותח על, עובד עם פרופורציה. ד"ר פלג המעולה עובד איתם ולכולם יש גם מרפאות פרטיות.
אני לקוחה של אמריקן לייזר ואני מרוצה. הם טיפלו בי יפה מאד ורואים את התוצאות!