שילוב של חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/03/2009 | 19:19 | מאת: אבי

שלום ברצוני לדעת האם ניתן להזריק ניופיל לאזור שבו הוזרק סיליקון אצלי הוזרק סיליקון בקמטים שבין האף לשפתיים ואני מעוניין למלא אותם שוב כי הם מתחילים לחזור אודה לך על תשובתך

22/03/2009 | 22:51 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ניתן לשלב בין חומרי מילוי קבועים, כגון סיליקון וניופיל. אך יש לזכור שאף לא אחד מהם אינו נטול תופעות לוואי פוטנציאליות. לא ניתן לשלב חומר קבוע כמו סיליקון עם חומרים מתפרקים ולכן אין לך ברירה אלא לשלב חומרים קבועים. כפי שאמרתי כבר מספר פעמים בפורום זה חומרי מילוי המומלצים היום הם חומרים זמניים ומתפרקים.

מנהל פורום מילוי קמטים