כדאיות שימוש בג'ובידרם וולומה לעומת רסטילן סאב קיו

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/06/2012 | 10:42 | מאת: שרי כהן

שלום ד"ר לנדאו, בכוונתי לעשות מילוי של עצמות הלחיים והשקע שתחתן, ובנפרד מילוי קו הלסת. חשוב לי להשתמש בחומר האיכותי ביותר, כולל הבטוח ביותר וכן זה שגם יהיה העמיד ביותר. אשמח לקבל את המלצתך וכן כיצד את מנמקת זאת. האם המלצתך זהה לשני האזורים? המון תודה שרי

10/06/2012 | 17:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מעדיפה חאזורים האמורים דווקא רדיאס ולא חומרים על בסיס חומצה היאלורונית האפקט שח רדיאס הוא יותר מדויק ופחות מרוח וזה מה שצריך באזורים אלה

11/06/2012 | 16:28 | מאת: שרי כהן

המון תודה על תשובה מהירה ומקצועית. מכיוון שאת ממליצה על רדיאס באזור עצמות הלחיים וקו הלסת. ברצוני לדעת האם הוא חומר בטוח כפי שהחומצה ההילורונית, בטוחה לשימוש?

מנהל פורום מילוי קמטים