גושים לאחר הזרקה
דיון מתוך פורום מילוי קמטים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בת 41 ולפני כשבועיים עשיתי הזרקה ללחיים של סיטלאג' ורסטילן פארלן לקמטים מהאף לפה.מאז יש לי גושים שהם ליד הקמט ובלחיים כלל לא מורגש המילוי. האם מצב זה סביר? כשפניתי לרופאה היא אמרה שלוקח זמן עד שהחומר מתפזר. אציין שפעם קודמת לא היו לי גושים והתוצאות נראו לעין. האם זה עניין של מיומנות ואיכות הרופא? אשמח לשמוע את דעתך.
סטילאז חומר נוראי אז זה ברור ! ופרלן בצידי האף לא תראי תוצאה בכלל !!! זה כמו מיים !!
למה סטילאג' חומר גרוע? הסבירי. מאחר וזו פעם שנייה שאני עושה אז אני יודעת שכן יש תוצאות עם רסטילן פרלן. הפעם הלכתי לרופאה אחרת שאגב מופיעה גם במדיה רק שאני מפקפקת בתוצאות.
"גושים" נמושים של חומר מילוי בשבועות הראשונים לאחר ההזרקה זה דבר נורמאלי. ואני מניחה שלזה התכוונה הרופאה כשאמרה שצריך לחכות עד שהחומר מתפזר. היעדר שיפור זה משהו שקשור למיומנות של הרופא.מציעה לחזור לרופאה שטיפלה בך שוב ולדון איתה כיצד ניתן לשפר עוד את מצבך