נגישות
נגישות

בוטוקס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/03/2012 | 02:51 | מאת: יעל

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם את חושבת שכדאי להתחיל בגיל 31 עם בוטוקס באופן קבוע בצידי העיניים? אין לי שם קמטים קבועים, אבל כשאני מחייכת יש מעט קמטים עדינים. האם זה נכון להתחיל בגיל כזה כדי שהקמטים לא יהפכו לקבועים, או שזה מוקדם מידי? ובנוסף: יש לי עור מעורב... ישנם מי פנים שמתיימרים לכווץ נקבוביות ולעזור. הם מכילים בין היתר חומצה סליצילית. האם זה באמת יכול לעזור לנקבוביות וכן כדאי לסיים את ניקוי הפנים לאחר סבון הפנים עם אותם מי פנים? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

טיפול קבוע בבוטוקס לצידי העיניים מונע היווצרות קמטים קבועים באזור זה. קמטים אלה כשנוצרים, קשים ביותר לטיפול. בוטוקס הוא טיפול קל ובטוח. מאידך טיפול קבוע בבוטוקס לאורך שנים עולה הרבה כסף. אלה העובדות. מכאן עלייך להחליט לבד אם הטיפול מתאים לך. לגבי נקבוביות- גודל הנקבוביות הוא נתון גנטי ולכן לא קיים טיפול שיודע לצמצם את הנקבוביות באופן קבוע. שימוש בחומצה סליצילית יכול לצמצם את הנקבוביות זמנית.

מנהל פורום מילוי קמטים