פילינג צמחי עמוק?

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/02/2012 | 11:13 | מאת: מישהי

שמעתי מחברה שהיא עשתה אצל קומסטיקאית פילינג צמחי עמוק. זה נשמע הרבה יותר פשוט מהפילינג שעושים בהרדמה אצל רופאי עור (כימי). כיוון שאני בתחילת שנות ה 40 שלי ויש לי מעט קמטים ופיגמנטציה, זה נשמע כמו משהו שמתאים לי. מה העומק אליו מגיע פילינג צמחי (דרמיס\אפידרמיס)? האם מסוכן לבצע אותו מבחינה בריאותית והאם יש חשש להצטלקות?

27/02/2012 | 11:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא קיים פילינג צמחי עמוק. פילינג צמחי הוא פילינג קוסמטי. חוקית לקוסמטיקאיות אסור לעשות לא פילינג בינוני ובטח לא פילינג עמוק. היא פשוט החליטה לקרוא לפילינג שלה עמוק...- אין שום קשר בין זה לפילינגים רפואיים.

מנהל פורום מילוי קמטים