חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/08/2009 | 15:55 | מאת: רונה

שמעתי לאחרונה על הסכנות שבחומרי המילוי: חומר בחומצות היילאורוניות שנשאר בגוף לתמיד ועלול להיות מסוכן מאוד ועדיין השימוש במילוי כזה הוא פופולרי ומקובל. סיליקון שיכול לגרום לבעיות קשות, ועם קןלגן יש לי ניסיון.. מתפרק תוך חודש. אני לא יודעת על איזה חומר ללכת, עם מינימום סיכונים ( סיכונים הפיכים)? תודה,

03/09/2009 | 23:00 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רמת הסיכון בחומרי מילוי מודרניים היא מזערית. גם חומצה היאלורונית וגם קולגן הם חומרים טובים ובטוחים. כמו בכל טיפול רפואי גם בחומרי מילוי קיימת וריאביליות במשך החיים של התוצאה המושגת, אך בממוצע מדובר בשנה.

מנהל פורום מילוי קמטים