מילוי קמטים וגיל

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/03/2009 | 22:28 | מאת: אירית

האם מילוי קמטים מוגבל מגיל מסוים? האם הוא לא מומלץ מתחת לגיל מסוים? אני בת 45...

17/03/2009 | 02:09 | מאת: דר' מרינה לנדאו

אין מגבלב לגיל שבו אפשר להתחיל למלא קמטים - בתנאי שיש קמטים. זאת אומרת, לגיל הכרונולוגי אין בהכרח משמעות. יש נשים בנות 45 שאין להן שום קמט שדורש מילוי ויש בנות 35 שכבר צריכות טיפול. מעבר למימצאים האוביקטיביים, תמיד קיימת השאלה האם הקמט מפריע לך. אני מכירה מספיק נשים שחשות ש"הרויחו כל קמט ביושר" ולא מרגישות צורך במילוי קמטים. לעומתן כאלה שחשוב להן גם בגיל 50 להיות נטולות קמטים. בקיצור, מה שקובע זה האם יש קמטים והאם הם מםפריעים לך.

מנהל פורום מילוי קמטים