אימון שרירי הפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/12/2011 | 03:56 | מאת: יעל

שלום ד"ר רציתי בבקשה לברר: האם לפי דעתך אימון שרירי הפנים עם מכשיר מיוחד שמפעיל את השרירים או ע"י למידת אימון לפנים בלי מכשיר יכול לעזור מבחינת אנטיאג'ינג אם מתחילים בגיל מוקדם? ובהתהליך ירידה במשקל של כ 25 קילו בגיל 29 על מנת שעור הפנים ישאר כמה שיותר מתוח ומוצק אני מורחת רטין A על עור הפנים, קרם לחות, סרום ויטמין סי, חומצה גליקולית ועושה טיפולים מידי פעם במכשיר עם גלי רדיו ואינפרא אדום. האם הוספה של התעמלות לשרירי הפנים תוכל לעזור מעט או שאין טעם בגיל הזה לעשות וזה לא ישפיע על כמות מוצקות העור לאחר ההרזיה? תודה מראש

26/12/2011 | 13:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

התעמלות פנים יעילה לדעתי דווקא לחלק התחתון של הפנים ושריר הצוואר. אני לא בטוחה שלמכשירים יד יתרון. את צריכה ללמוד את התנועות. יש כמה בנות שמדריכות בנושא- חפשי באינטרנט.

מנהל פורום מילוי קמטים