קמטי הבעה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/05/2011 | 19:39 | מאת: אלונה

ד"ר לנדאו שלום, אני בת 24 ובעלת עור יבש מהרגיל (ביחס לבני/בנות גילי). כמו כן, יש לי קמטי הבעה בצידי הפה והם מפריעים לי מאוד. אני משתדלת לשמור על עור הפנים (מבחינת תזונה, קרם הגנה וקרם לחות). הייתי מעוניינת להעלים את קמטי ההבעה האלו. האם ניתן בגילי (בהנחה והקמטים שטחיים למדיי) לבצע טיפול כלשהו, שאינו מצריך תחזוקה מידיי כמה זמן (כלומר, לא כמו הבוטוקס)?

30/05/2011 | 13:13 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מילוי קמטים שאת מתארת מבוצע על ידי הזרקה של חומר מילוי. יש לתחזק את התוצאה אחת לשנה לערך. פיתרון אחר-הוא פשוט לעלות במשקל. נפח בפנים מטשטש קמטים אלה.

מנהל פורום מילוי קמטים