קמטי הבעה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/05/2009 | 13:50 | מאת: הילה

אני בת 23 בהריון ולאחרונה הבחנתי שקמטי ההבעה במצח נהיו בולטים ורואים קווים לרוחב של קמטי ההבעה גם שאני לא מזיזה את הפנים האם זה קשור להריון יש לציין כי השמנתי הרבה בהריון האם זה יכול לעבור ואם לא איך מטפלים בזה בגילי

31/05/2009 | 08:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין נטיה להופעת יתר של קמטים בהריון וגם לא עקב עליה במשקל. בכל זאת בהריון חלים כל מיני שינויים בעור, שלעיתים קשה להסביר מבחינה מדעית. בכל מקרה בהריון לא עושים טיפולים אסטטיים. ולכן אציע לך לסיים בהצלחה את ההריון ולהביט בראי 6 שבועות לאחר הלידה. אם עדין תראי את הקמטים הטורדניים, תוכלי אז להיוועץ לגבי הדרכים לטיפול בהם.

מנהל פורום מילוי קמטים