מילוי קמטי הבעה בחומצה אלרונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/02/2011 | 10:13 | מאת: לי

שלום! אני בת חמישים מעוניינת למלא קמטי הבעה בצידי הפה. אמרו לי שכדאי לבצע זאת בחומצה הלרואית (זה נכון- זה עדיף על חומרים אחרים?) בכל מקרה אני מחפשת מקום שבו הרופא המבצע את הפעולה הוא מומחה בתחום הזה, או אחד כזה שניהל , מנהל מחלקה בבית חולים, ולא רופא אנונימי. איך אני יכולה למצוא? תודה רבה מראש

09/02/2011 | 16:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומרי מילוי על בסיס חומצה היאלורונית הם לרוב חומר הבחירה למילוי קמטים שבין האף לזויות הפה בנשים רוב מנהלי מחלקות עור וכירורגיה פלסטית אינם מתעסקחם בצילוי קמטים אשמח לראות אותך במרפאה 09-9505151

מנהל פורום מילוי קמטים