שטפי דם והרגשה גושית בשפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/11/2018 | 11:30 | מאת: חומצה היאלרונית בשפתיים

היי דר עברתי לפני כיומיים טיפול בחומצה היאלרונית בשפתיים צד אחד של השפה העליונה נפוח מאד ולא סימטרי בכלל ומרגישים מעין גוש, אני מעסה כדי לנסות אולי לפזר את זה אבל עדיין אני מאד לחוצה מזה שזה אולי מסוכן ולא יעבור.. הרופא אמר שתתכן תחושה כזו אבל השפה ממש נפוחה לא ברמה שאפשר לצאת מהבית וגם מבפנים מאד נפוח .. מה אפשר לעשות כדי לגרום לחומר להתפזר או שזה יסתדר התחושת גושים האלה

ככל והתופעה לא תחלוף במהרה תחזרי לרופא המטפל לבדיקה חוזרת. יתכן ויידרש להמיס לך את החומר ולהשיב את המצב לקדמותו.

מנהל פורום מילוי קמטים